De behandeling

Hoeveel behandelingen

heeft u nodig?

Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag.

Afhankelijk van de zone en het resultaat na één behandeling kan er een advies gegeven worden na hoeveel behandelingen u het gewenste resultaat heeft. Houdt u er rekening mee dat gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi resultaat te hebben. Dit geldt voornamelijk voor het verminderen van uw omtrek. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend, de vetcel is weg.

De behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren specialist van mooinmodel.nl. Mooinmodel.nl werkt voor gerenommeerde salons van o.a. Ariane Inden.

 

De behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij we uitleggen wat cryotherapie doet en of dit aansluit bij uw behoefte. Door middel van het invullen van een medisch dossier kijken we of er eventueel contra-indicaties zijn. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan tijdens het behandeltraject.

 

De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten en mag één keer in de twee weken gedaan worden.

 

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan. Na de behandeling wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

 

Bekijk onze behandelingen